Over ons

Welkom op bitcoinvergelijker.nl, de gemakkelijkste plek om de prijs en kwaliteit van verschillende Bitcoin-aanbieders met elkaar te vergelijken.

Informatief

Bitcoinvergelijker is gericht op het bieden van informatie. De informatie komt bij ons van twee kanten: namelijk van de aanbieder en van de klant. Wij geven Bitcoin-aanbieders de kans om zichzelf te presenteren en te laten zien wat voor diensten zij aanbieden en de klant op zijn beurt heeft de mogelijkheid om de aanbieders te waarderen aan de hand van een puntensysteem. Op deze manier kunnen de aanbieders hun reputatie opbouwen en kunnen de klanten zien of de aanbieders ook doen wat ze beloven. 

Onafhankelijk

Bitcoinvergelijker is opgezet als een onafhankelijke site. We hebben geen voorkeursrelatie met één van de aanbieders en we worden niet betaald om een aanbieder voor te trekken of een ander te benadelen. We laten het over aan de klanten om aan te geven of een aanbieder de moeite waard is of niet. De aanbieders worden daarom voorlopig bij ieder bezoek aan de website in willekeurige volgorde weergegeven zodat iedere aanbieder even veel kans heeft om bekeken te worden. In de toekomst zal deze willekeur hoogst waarschijnlijk worden aangepast naar de beoordelingen die u als klant heeft gegeven aan de verschillende aanbieders. Maar ook deze optie is nog open ter discussie.

U zult in de toekomst wel de mogelijkheid krijgen zelf een volgorde te kiezen naast de standaard getoonde indeling. Bijvoorbeeld op beste prijs of één van de onderwerpen van het beoordeling systeem op de website.

Over ons

De meeste projecten worden geboren uit een behoefte en Bitcoinvergelijker is daar een goed voorbeeld van.

We kregen enerzijds vaak de vraag waar je het beste Bitcoins kan kopen en anderzijds vonden wij het zelf lastig dat je niet in één oogopslag kon zie wie er voor welke prijs Bitcoins aanbieden via iDeal. Bitcoinvergelijker.nl was dus geboren en na enkele maanden hard maar plezierig werken is hier het resultaat. De site is momenteel nog in Beta, dus laat alstublieft, weten wanneer u vragen, suggesties, op of aanmerkingen heeft. Dit kunt u doen via het contactformulier. Voor nu willen we alle aangesloten aanbieders bedanken voor de prettige samenwerking en alle hulp die zij hebben geboden om dit project te kunnen realiseren! 

Onze verdiensten

Het opzetten en onderhouden van deze site wordt mogelijk gemaakt door commissies van de bij ons aangesloten aanbieders. Voor elke Bitcoin transactie die via deze site gedaan wordt krijgen wij een kleine vergoeding.

Deze vergoeding wordt betaald door de Bitcoin aanbieder, het kost u als klant dus niets meer of minder om de Bitcoins aan te schaffen via Bitcoinvergelijker.nl. 

Bitcoinvergelijker.nl steunen

U kunt ons simpelweg steunen door op onze site het gewenste aantal Bitcoins/Euro’s in te vullen en dan te klikken op Bitcoins kopen/verkopen bij uw gewenste aanbieder. En als u net zo blij bent met dit initiatief als ons willen we u graag vragen om de zegt het voort! methode van communicatie te gebruiken.